Eksploroni Smart Jetët Në Tenon

Përjetoni jetën e zgjuar inteligjente, shkencore dhe teknologjike dhe të humanizuar në Tenon

  • Rreth Tenonit

    më shumë
  • Designed for commercial,multi-family and mixed-use applications, Tenon offers the products with the tradition of excellence today.We believe smart living is all about technology supporting the way we want to live, and making it a little bit easier and more convenient. A strong sense of science and fashion aesthetics are perfectly integrated at this time. Tenon has conducted research on various doors and usage scenarios to adapt to the needs of more scenarios, thereby providing a variety of smart locks that can be selected in various scenarios such as real estate projects,residential buildings,and commercial offices,etc.

Tenon
Smart Lock

Bëni që jetët tuaja të
jenë më të zgjuara.

sns01_1 sns02_1 video

na kontaktoni

Guangdong AP Tenon Sci. & Tech.Co., Ltd.

  • Kati i 8-të, Nr. 3, Qendra e Biznesit Hanxi, Rrethi Panyu, Guangzhou, Kinë
  • Shitjet: 0086-020-61932298Mbështetja: 400-997-0090
  • info@aptenontech.com
  • E hënë-e premte: nga 9 e mëngjesit deri në ora 6 pas dite e shtunë, e diel: Mbyllur

Lini Mesazhin Tuaj

Lini Mesazhin Tuaj

Lini Mesazhin Tuaj