Jelajah Smart Lifes At Tenon

Ngalaman kahirupan cerdas, ilmiah & téhnologis, sareng kahirupan pinter di Tenon

  • Ngeunaan Tenon

    Tambih deui
  • TENON is a leading brand of product and service solution providers in the field of smart locks in China. In addition, Tenon is a professional technology development company that integrates scientific research, design, manufacturing, and marketing in the field of smart homes. In product production, Tenon has studied various doors and usage scenarios to adapt to the needs of more scenarios, thereby providing a variety of smart locks, which can be selected in various scenarios such as real estate projects, residences, commercial offices, etc.

Tenon
Smart Lock

Jantenkeun kahirupan anjeun
langkung langkung cerdas.

sns01_1 sns02_1 video

taros Kami

Guangdong AP Tenon Sci. & Tech.Co., Ltd.

  • Lantai 8, No.3, Pusat Bisnis Hanxi, Kacamatan Panyu, Guangzhou, Cina
  • Jualan: 0086-020-61932298Sokongan: 400-997-0090
  • info@aptenontech.com
  • Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten Saptu, Minggu: Ditutup

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Ninggalkeun Pesen Anjeun