Jelajah Smart Lifes At Tenon

Ngalaman kahirupan cerdas, ilmiah & téhnologis, sareng kahirupan pinter di Tenon

  • Ngeunaan Tenon

    Tambih deui
  • Designed for commercial,multi-family and mixed-use applications, Tenon offers the products with the tradition of excellence today.We believe smart living is all about technology supporting the way we want to live, and making it a little bit easier and more convenient. A strong sense of science and fashion aesthetics are perfectly integrated at this time. Tenon has conducted research on various doors and usage scenarios to adapt to the needs of more scenarios, thereby providing a variety of smart locks that can be selected in various scenarios such as real estate projects,residential buildings,and commercial offices,etc.

Tenon
Smart Lock

Jantenkeun kahirupan anjeun
langkung langkung cerdas.

sns01_1 sns02_1 video

taros Kami

Guangdong AP Tenon Sci. & Tech.Co., Ltd.

  • Lantai 8, No.3, Pusat Bisnis Hanxi, Kacamatan Panyu, Guangzhou, Cina
  • Jualan: 0086-020-61932298Sokongan: 400-997-0090
  • info@aptenontech.com
  • Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten Saptu, Minggu: Ditutup

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Ninggalkeun Pesen Anjeun